5 Simple Techniques For 4χ4

Wiki Article

Κάντε ευκολότερη την πρόσβαση στο όχημά σας!Άριστη ποιότητα κατασκευή..

 Οι εκτός δρόμου διαδρομές, που θα επιλέξω να διασχίσω θα είναι αυτές, που θα μου καθορίσουν σε πρώτο βαθμό το στήσιμο που χρειάζεται να πραγματοποιήσω στο ΙΧ μου.

προφίλ όπου απορροφά μέρος της δύναμης σε περίπτωση σύγκρουσης, έχει

Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.

Είναι απόλυτα συμβατή για χρήση με κάθε ηλεκτρικό μηχάνημα της εταιρείας μας, καθώς επίσης και με κάθε ηλεκτρική συσκευή συνεχούς ρεύματος ανάλογων προδιαγραφών λειτουργιάς. ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΛΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Συναγερμοί Αυτοκινήτου / Μοτοσυκλέτας (κατά Μάρκα και Τύπο Αυτοκινήτου)

Αντικλεπτικές Συσκευές Αξεσουάρ Κατοικιδίων Αρωματικά Διακοσμητικά φιλμ Διάφορα Αξεσουάρ Διάφορα διακοσμητικά Διαχείρηση φορτίου - Δίχτυα Επενδύσεις ταμπλώ Εσωτερικοί καθρέφτες Ζώνες ασφαλείας - Αξεσουάρ Ηλιοπροστασία Θήκες - Στήριξη - Μπρελόκ Κάθισμα - Άνεση Καλύμματα κλειδιών Λεβιές ταχυτήτων - Χειρόφρενο Όργανα Παιδική σειρά Πατάκια Πετάλια Πόρτα Ρολόγια -Θερμόμετρα Τεμπέλης Τιμόνι - Αξεσουάρ Χειρόφρενο Εξωτερικό Εξωτερικό αυτοκινήτου

Όλοι οι χαρακτήρες θα εμφανίζονται με κεφαλαία γράμματα.

Εφοδιασμένο με τα κατάλληλα ελαστικά και με κανονικού μεγέθους ρεζέρβα (από την ίδια την εταιρία), με δυνατότητα κλειδώματος του κεντρικού διαφορικού και με άφθονη ροπή από χαμηλά, προσφέρει ένα πλήρες πακέτο για να ξεκινήσει κανείς την περιπέτειά του στη φύση.

Έξτρα προβολείς: Πολύ χρήσιμη λύση. Τσεκάρουμε τις απαιτήσεις ενέργειας καθώς και την τοποθέτησή τους ώστε να μην χάνουν τον προσανατολισμό τους από τους αναμενόμενους κραδασμούς και αναπηδήσεις.

προφίλ όπου απορροφά μέρος της δύναμης σε περίπτωση σύγκρουσης, έχει

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ / Εξωτερική Βελτίωση καπακια 4χ4 / Σκαλοπάτια - Μπάρες - Ράγες

Τρίγωνα Ασφαλείας / Φαρμακείο / Πυρασφάλεια / Είδη Προστασίας

ανοξείδωτο ταμπελάκι όπου αναγράφεται η μάρκα του αυτοκινήτου..

Report this wiki page